top of page

Паркинг системи от бъдещето

ЦЯЛОСТНИ РЕШЕНИЯ ЗА ИНТЕЛИГЕНТНА АВТОМАТИЗАЦИЯ И СИГУРНОСТ.

ВИЗИЯ

Нашата мисия е да направим паркирането по-лесно, по-бързо и по-достъпно.

Ние се стремим да ти помогнем във всеки аспект на твоята работа. Не се притеснявай повече за сигурността на твоя паркинг или за контрола на достъпа до твоите събития или съоражения.

НАШИТЕ УСЛУГИ

Системи от ново поколение, лесна и достъпна експлатация.

СИСТЕМА ЗА КОНТРОЛ НА ПАРКИНГИ И ПЛАЩАНИЯ

ЦЯЛОСТНА

Хардуерна база

ЦЯЛОСТНА

Софтуерна база

Индивидуално изготвяне на цялостни паркинг системи съобразени с начина ви на работа. Генерирайте максимална печалба от вашия паркинг. Системите ePark ви позволяват да автоматизирате контрола върху паркирането и плащането, като се сведе до минимум нуждата от персонал на място.

система за контрол на паркинги и плащания
паркинг оборудване

ПАРКИНГ ОБОРУДВАНЕ

ВХОДЕН

Терминал

ИЗХОДЕН

Терминал

Ние проектираме и произвеждаме собствена гама от оборудване за паркиране и контрол на достъпа, предлагайки здрава, качествена работа с най-новата технология. Контролиране на достъпа до паркоместата на базата на платени абонаменти или на еднократно почасово паркиране, пълна визуализация на всички събития, контрол на няколко входно-изходни точки, пълен клиент-сървър орзанизация за защита.

КОНТРОЛ НА ДОСТЪП И РАБОТНО ВРЕМЕ

24/7

Контрол

100%

Сигурност

Системата за контрол на достъп управлява пропускателния режим, както до даден обект, така и вътре в самия него. Може да бъде изградена в различни обекти като офиси, производствени площадки, различни правителствени сгради и много други.

контрол и достъп на работното време
трафик и мобилност

ТРАФИК И МОБИЛНОСТ

ПЪЛЕН

Контрол

СПЕСТЯВАНЕ

На времеви и човешки ресурс

Нашите автомати от серията Self-Service са предназначени за зареждане в електронни карти и плащане на превозни документи в различни варианти на системи за електронно таксуване в обществения транспорт.

СИСТЕМИ ЗА ГЛАСУВАНЕ

НОВА

Технология

СИГУРНОСТ

При провеждане на избори

Системите за електронно и поименно гласуване RQVote представляват съвременно, интегрирано решение за управление на интерактивни събития. 

системи за гласуване
паркинг системи под наем

ПАРКИНГ СИСТЕМИ ПОД НАЕМ

БЕЗ

Първоначална инвестиция

БЕЗ

Краен срок на ползване

ПАРКИНГ ПОД НАЕМ е нова услуга, която ви позволява да се възползвате от ePark системите без да се налага да влагате голяма първоначална сума. Подходящо е да се използва при временно изпозлване на дадено пространство или при пропусквателни системи за атракциони, които бързо се местят от едно място на друго.

ЕКИП ЗА ПОДДРЪЖКА

24/7

Онлайн

СВЕТКАВИЧНО

Решение на проблемите

Нашият екип за сигурност и поддръжка е денонощно на ваше разположение. Може да се свързвате с нас по всяко време, за да регулираме системите или да отстраняваме възникнали грешки. По този начин може да автоматизирате контрола върху паркирането и плащането, като се сведе до минимум нуждата от персонал на място.

екип за поддръжка

Ние сме компания, разработваща технологични системи с повече от 20 години опит. Времето ни научи да подхождаме индивидуално към всеки проект. Можеш да ни се довериш в цялостната автоматизация, изграждане, управление и поддръжка на твоя паркинг.

ЗАЩО НИЕ?

ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД, НОВИ МЕТОДИ

НАШИ КЛИЕНТИ

ВЕЧЕ НИ СЕ ДОВЕРИХА

КОМПАНИЯТА

Request в цифри

247

Реализирани проекти

12

Локации

126

Партньори

24/7

Поддръжка

request
bottom of page