top of page

Create Your First Project

Start adding your projects to your portfolio. Click on "Manage Projects" to get started

АВТОМАТИЗИРАНИ СИСТЕМИ ЗА ТАКСУВАНЕ В ГРАДСКИЯ ТРАНСПОРТ

Нашите автомати от серията Self-Service са предназначени за зареждане в електронни карти и плащане на превозни документи в различни варианти на системи за електронно таксуване в обществения транспорт.
Self-Service GО20 е специално разработен за зареждане и закупуване на електронни билети за пътуване в автобусния, тролейбусния и другите видове обществен транспорт.
Self-Service GО20 е модерна машина за билети на самообслужване монтирана в устойчива на вандализъм метална конструкция изработена от 2 мм ламарина.
Self-Service GО20 осигурява висока скорост на обработка, удобен и интуитивен интерфейс със сензорен екран за работа с клиенти при зареждане или продажба на електронни карти, плащане в брой с банкноти и монети или с кредитни и дебитни карти и последващо отпечатване на фискален бон.
При проектирането са взети необходимите мерки за неутрализиране на неблагоприятните въздействия на околната среда като вибрации, колебания в захранването, вандализъм, което гарантира на Self- Service GО20 висока надеждност при ежедневна работа и дълъг период на експлоатация.

ХАРАКТЕРИСТИКИ
- 8 инчов цветен сензорен екран
- Обработващ блок за банкноти и монети
- Обработващ блок дебитни и кредитни карти
- Четец за смарт карти ISO 14443 A/B standard
- Диспенсер за електронни карти
- Фискален принтер с връзка с НАП
- Модул за комуникация: кабелен и безжичен
- Монетен хопър за връщане на ресто
- Допълнително метално вътрешно отделение за банкноти
- Непрекъсваемо токозахранване за 30 мин.

bottom of page