top of page

НАШАТА ИСТОРИЯ

Или как започна всичко?

request

През далечната 2001 година трима приятели, един технически и двама софтуерни инженери, се обединили около общата идея за създаване на един по-лесен и удобен начин за паркиране на обществени места. Те имали визия за система, която да е достатъчно безопасна и автоматизирана, за да задоволи всички нужди. Започнали да работят и създали иновативен софтуер, който може да автоматизира и улесни всеки паркинг. Накрая софтуерът бил завършен. Те били създали перфектния продукт.

 

Но липсвала хардуерна система, която да задоволи нуждите на тяхната мечта...

И после?

Тогава тримата инженери стигнали до извода, че най-добрият вариант да имат достатъчно добра хардуерна система, която да покрива всички изисквания на вече създадения софтуерен продукт е... те да създадат всички нейни компоненти.

Започнали до съвършенство да проектират и прототипизират всички външни части -  бариерите, входни и изходни терминали, системите за плащане - те трябвало да бъдат перфектни, за да работят в унисон с перфектният софтуерен продукт, който вече бил създаден.

Безкомпромисната и неуморима работа дала очакваните резултати и не след дълго те завладяли почти цялата страна със своите системи за паркиране.

request

КОИ СА ТЕ?

ЗАПОЗНАЙ СЕ ТЯХ ОТ ПЪРВО ЛИЦЕ

"Вече над 20 години се стремим да подобряваме компонентите и допълваме софтуера на нашата система, като осъвършенстваме всяка част от нея в крак с най-новите тенденции и технологии. Визията ни е да създаваме една максимално автоматизирана и надеждна система за менажиране на обществени и частни паркинги."

ИНЖЕНЕР

ГЕОРГИ КЪРПАЧЕВ

"Винаги съм вярвам в идеите на бъдещето и винаги съм търсил най-съвършените решения за нашите продукти. Работих и продължавам да го правя всеки ден, защото винаги целя по-голяма сигурност за нашите клиенти."

Георги Кърпачев

ИНЖЕНЕР

ЮЛИАН ИВАНОВ

"Преди мечтаех да създам паркинг на бъдещето. Е, той вече е факт. Сега мечтая той да стане част от градската инфраструктура."

Юлиан Иванов
bottom of page