top
logo
English

Партньори


Начало Решения Контрол на достъпа и Работно време
Контрол на достъпа и Работно време

Интегрирани решение за контрол на бизнессгради и промишлени предприятия. Контрол на достъпа, следене на работното време, интегриран достъп за хора, автомобили и превозни средства...


Интегрирано решение за контрол на бизнессгради и промишлени предприятия


Чрез поставяне бариери се обхваща контрола на преминаване на автомобили и камиони към вътрешните паркинг-пространства. Възможно е използването на VEGARD, самостоятелно, за контрол на влизането и излизането, както и използване на VEGARD+ePark, при което са обхващат допълнително абонаментно паркиране и еднократното паркиране с начисляване на такса за престой.

На основните пешеходни входове и изходи се монтират турникети, с които се осъществява контроле на влизане и излизане на служители, помощен и обслужващ персонал и еднократни клиенти/гости на фирмата.

Вътрешното пространство се зонира и се поставят заключващи механизми на вратите между избраните охраняеми периметри. Това позволява да се осъществи контрол на преминаването - всеки човек, в зависимост от своя персонален пропуск може да се движи само в разрешените за него зони. Също така позволява да се определят персонално и работните зони, като при преминаване от една зона в друга се следи дали служителя напуска работното си пространство или не, за да му се отчете коректно отработеното време.

С такава система получаваме контрол на паркинг пространствата, контрол на влизането на служители и гости, контрол на преминаванията във вътрешното пространство и следене на отработеното време и изпълнението на работните графици.

 

Повече информация относно системата Vegard тук.

 

Прикачени файлове:
Изтегли файла (vegard_en.pdf)vegard_en.pdf[VEGARD Flyer (english)]
 

bottom

Изграден с помощта на Joоmla!. Valid XHTML and CSS.