top
logo
English

Партньори

Свързани теми


feed-image Feed Entries
Начало Решения
Решения
Системи за гласуване

 

Системата за електронно гласуване ViSI е продукт, който предлага електронно гласуване и електронно преброяване на гласовете на заседание на общинския съвет. Тя е разработена така, че да отчита изискванията и спецификата на процедурите по вземане на решения, както и броя на общинските съветници в дадена община. Софтуерното решение е достъпно и лесно за управление. При доставката и инсталирането на системата е предвидено обучение за работа с нея.

Продължение...
 
Паркинг системи

Комплексното и гъвкаво решение за автоматизация и контрол на достъпа в паркинги и гаражи ePark е многокомпонентна, многослойна система, разработена на базата на най-съвременни софтуерни и хардуерни технологии.

Основната цел на ePark е управление на всички дейности, свързани с автоматизацията на паркинги и гаражи и осъществяване на желания пропусквателен режим и контрол на достъпа в тях.

Продължение...
 
Контрол на достъпа и Работно време

Интегрирани решение за контрол на бизнессгради и промишлени предприятия. Контрол на достъпа, следене на работното време, интегриран достъп за хора, автомобили и превозни средства...

Продължение...
 bottom

Изграден с помощта на Joоmla!. Valid XHTML and CSS.