top
logo
English

Рикуест ООД

Партньори

Свързани теми


Начало Профил
Профил
РИКУЕСТ ООД е фирма, специализирана в проектиране и инсталация на високо технологични проекти в областта на автоматизацията и контрола.

Нашите автоматизирани паркинг решения обслужват най-натоварените паркинги и гаражи в София, Пловдив, Бургас и други градове в страната. Опита ни и надеждната работа на нашите системи са изградили името на РИКУЕСТ ООД като доставчик на стабилно и ефективно българско решение на все по-нарастващата нужда от паркинг системи у нас. Нашите системи за контрол на достъпа и решения за следене на работно време и спазване на работни графици се нарежда до най-известните чужди системи, като ги превъзхожда със своята насоченост към българския пазар и несравнима оптимизация на параметъра цена/ефективност. Нашите клиенти, между които са едни от най-големите хотели, бизнес центрове, увеселителни паркове и спортни съоръжения, могат да гарантират, че грамотната българска поддръжка на българска система е необходимост, когато се налага безпроблемна работа 24 часа в денонощието.

Нашите решения по поръчка в различни области от автоматизацията като напълно автоматизирани автомивки, асансьорни системи за контрол на достъпа, продоволствен контрол във ведомствени столови, безналично плащане и следене на частни барове и ресторанти, частни решения за контрол на достъпа по клиентска спецификация ни прави търсен партньор, когато предлаганите общо приложими системи на пазара не са достатъчно гъвкави като идеите на клиента.

И не на последно място, нашите системи за електронно и безхартиено гласуване в общинските съвети работи стабилно и задоволява напълно нуждите в над 15 български общини. Бихме се похвалили, че системата ViSI работи в големи общини като Русе, Плевен и Габрово, но за нас е по-важно да споменем, че в малките Генерал Тошево, Асеновград и Свищов общинските съветници се чувстват комфортно, в крак с новите технологии и хората имат увереността, че България се развива в правилна посока.

Разбира се, тук е мястото да споменем, че фирма РИКУЕСТ ООД е доставила, инсталирала и поддържа от година и три месеца системата за електронно и поименно гласуване на Столичния Общински Съвет.
 

bottom

Изграден с помощта на Joоmla!. Valid XHTML and CSS.